• Τα έπιπλα κουζίνας Aretakis Cucine προσφέρουν προτάσεις με προσεγμένο σχεδιασμό, άριστη ποιότητα και κορυφαία εργονομία.
    Τα έπιπλα κουζίνας Aretakis Cucine προσφέρουν προτάσεις με προσεγμένο σχεδιασμό, άριστη ποιότητα και κορυφαία εργονομία.
  • Τα έπιπλα κουζίνας Aretakis Cucine στηρίζονται στη πιο σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής, ώστε να αντέχουν στο χρόνο και να παραμένουν μοντέρνα και διαχρονικά.
    Τα έπιπλα κουζίνας Aretakis Cucine στηρίζονται στη πιο σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής, ώστε να αντέχουν στο χρόνο και να παραμένουν μοντέρνα και διαχρονικά.
  • Τα έπιπλα κουζίνας Aretakis Cucine, με σύγχρονο σχεδιασμό και άψογη λειτουργικότητα, συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, δίνοντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.
    Τα έπιπλα κουζίνας Aretakis Cucine, με σύγχρονο σχεδιασμό και άψογη λειτουργικότητα, συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, δίνοντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.
Ανακατασκευή Ιστοσελίδας

13/09/2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της εταιρίας μας. Ο επισκέπτης του site μπορεί να πάρει μια γεύση από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που προσφέρουμε, να μάθει την διαδρομή της εταιρείας στον χώρο της κουζίνας έως τώρα, αλλά και να γίνει μέλος στο newsletter για να λαμβάνει τα νέα μας εύκολα και γρήγορα. Μην διστάσετε να μας στείλετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με την ιστοσελίδα αλλά και την εταιρεία.

Social Media

Επικοινωνία

Αριστοτέλους 50 Εύοσμος
Θεσσαλονίκη 562 24
Τηλ.: 2310 767.624
Κιν.: 6977299010
Email: info@aretakiscucine.gr