• Τα έπιπλα κουζίνας Aretakis Cucine προσφέρουν προτάσεις με προσεγμένο σχεδιασμό, άριστη ποιότητα και κορυφαία εργονομία.
    Τα έπιπλα κουζίνας Aretakis Cucine προσφέρουν προτάσεις με προσεγμένο σχεδιασμό, άριστη ποιότητα και κορυφαία εργονομία.
  • Τα έπιπλα κουζίνας Aretakis Cucine στηρίζονται στη πιο σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής, ώστε να αντέχουν στο χρόνο και να παραμένουν μοντέρνα και διαχρονικά.
    Τα έπιπλα κουζίνας Aretakis Cucine στηρίζονται στη πιο σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής, ώστε να αντέχουν στο χρόνο και να παραμένουν μοντέρνα και διαχρονικά.
  • Τα έπιπλα κουζίνας Aretakis Cucine, με σύγχρονο σχεδιασμό και άψογη λειτουργικότητα, συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, δίνοντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.
    Τα έπιπλα κουζίνας Aretakis Cucine, με σύγχρονο σχεδιασμό και άψογη λειτουργικότητα, συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, δίνοντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εταιρία ΑΡΕΤΑΚΗΣ ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας κουζινών. Με πρωτότυπο σχεδιασμό σε κλασσική και μοντέρνα γραμμή, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με καινοτόμα συστήματα και χαρακτηριστικά, την καθιέρωσαν ως μια από τις καλύτερες εταρίες στο χώρο. Πάντοτε ενημερωμένη για τις τάσεις της μόδας σας παρουσιάζει πρωτοποριακές συλλογές, εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας.

Η αγάπη της για το καλό και ποιοτικό έπιπλο, είναι ο λόγος που την κινητοποιεί στην επιλογή μοναδικών συλλογών για το σπίτι σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μελετώντας σε αρχική φάση το χώρο σας, είναι δίπλα σας, για να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανικότερη και αντιπροσωπευτικότερη επιλογή επίπλων κουζίνας για το χώρο σας.

Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Οι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να σας ικανοποιήσουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας, η εταιρία Aretakis Cucine μπορεί να ικανοποιήσει κάθε αισθητική σας ανάγκη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι δίπλα σας, για να κάνετε την ιδανικότερη επιλογή επίπλων κουζίνας για το χώρο σας.

Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Οι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να σας ικανοποιήσουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Social Media

Επικοινωνία

Αριστοτέλους 50 Εύοσμος
Θεσσαλονίκη 562 24
Τηλ.: 2310 767.624
Κιν.: 6977299010
Email: info@aretakiscucine.gr